CATERING 

Voor de borrel verzorgen wij schalen charcuterie en kaasplateaus.

Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk seizoensproducten. 
 

Er is nog veel meer mogelijk! Bedienend personeel, 21-diner, bruiloft, aankleding, BBQ, borrel, small bites dinner, walking dinner, onze Gin & Tonic bar.
 

Wij zijn gesloten tussen Kerst en Oud& Nieuw.
De week voor kerst 20/12 tot en met 24/12 is alleen ons kerstmenu of kerstbuffet te bestellen.

KOUDE HAPJES

Min. afname per soort 15 stuks €1,75 p/s

Gekarameliseerd soesje met geitenkaasmousse

Petit Croline Kaas

Soesje hummus & cress

Frittata met kaasmousse

Mini quiche met doperwten

Min. afname per soort 15 stuks €1,75 p/s

Oosterse garnaal met chili dip & cress

Soesje gevuld met krab 
Mini quiche met zalm

Mini quiche met rivierkreeft​

Min. afname per soort 15 stuks €1,75 p/s

Gehaktballetje met zoet zure dip

Gehaktballetje mosterdmayo

Kippincho met dukka & geroosterde paprika dip
Kippincho met pindadressing

Vitello tonnato

Petit Croline Rund

Petit Croline Kip

Min. afname per soort 15 stuks €2,25 p/s

Tonijn tataki  (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

Zalm tataki (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

Hollandse garnalen cocktail met mango

PINTXOS (Spaanse rijkelijk, geroosterd & belegde sneetjes brood)

Min. afname per soort 10 stuks €2,00p/s

Zalm & venkel

Serranoham & pesto

Geitenkaas & gegrilde paprika

Boquerones & tomaat

BORREL PLATEAUS (vanaf 6 pers. per plateau)

Charcuterie | Diverse mooie rauwe hammen & droge worst € 7 pp

Kaas | Binnen- & buitenlandse kazen met chutney & crackers € 8 pp

Kaas & charcuterie | Binnen- & buitenlandse kaas & rauwe hammen & droge worst€ 7,50 pp

Brood | Vers(desem)brood met dips € 3,50 pp

Crudite | Verschillende groente met dip € 5,50 pp

Vis | Verschillende soorten vis van het seizoen & begeleiders € 9 pp

Zoet | Brownie, chocolade, shortcake & koekjes € 4,50 pp


 

BUFFETTEN

Vanaf 6 pers. per buffet

De buffet worden koud opgemaakt op bruikleen servies van Dames Dietz,  graag schoon retour.

HIGH TEA €15 pp (vanaf 6 pers)

Brownie | Shortcake | Lemon cake | Scone met clotted cream | Quiche | Sandwiche zalm | Sandwiche parmaham

GROENTE BUFFET €18 pp (vanaf 6 pers)

Zoete aardappel gegrild met feta | Gevulde halve aubergines met paprika & verse kruiden | Wilde rijst salade | Geroosterde oergroente

GROENTE BUFFET DELUXE € 20 pp (vanaf 6 pers)

Bieten salade | Couscous salade |  Du Puy linzensalade met geitenkaas |  Geroosterde pompoen met amandel | Gevulde halve aubergines met paprika & verse kruiden| Brood & dips

VEGAN BUFFET €20 pp (vanaf 6 pers)

Groene couscous met veel verse kruiden | Tajine van peen pompoen en venkel | Gegrilde bloemkool en aubergine met tahin zhoug en granaatappel | Groene groente salade | Brood en dips

SALADE BUFFET €19 pp (vanaf 6 pers)

Couscoussalade | Aardappelsalade | Pompoensalade | Arrosto do Manzo (dungesneden angus beef) | Gegrilde halve aubergines | Brood en dips 


SPAANSE TAPAS €20 pp (vanaf 6 pers)

Champignons met gorgonzola | Gemarineerde artisjokken | Gehaktballetjes | Bonensalade met chorizo | Brood met aïoli | Patatas bravas | Manchego | Jambon Serrano

ZUID AMERIKAANS BUFFET €20 pp (vanaf 6 pers)

Mexicaans rundvlees | Ananas salsa | Quesadilla | Tomaat salade | Mexicaanse rijst | Nachos


INDIAAS BUFFET €21 pp (vanaf 6 pers)

Rundercurry met groente | Kip Tandori | Rode linzen curry met spinazie | Mango chutney |

Pilav rijst | Gekruide aubergine
 

OOSTERS BUFFET €21 pp (vanaf 6 pers)

Gado gado | Gebakken rijst | Rendang | Kipsate | Atjar | Kroepoek | Sambal eitjes
 

FRANS BUFFET €18 pp (vanaf 6 pers)

Gegrilde kip | Rustiek brood met dips | Peulvruchten salade | Gratin dauffionois | Ratatouille
 

ITALIAANS BUFFET €20 pp (vanaf 6 pers)

Scharrel kip porchetta met salsa verde | Gestoomde bimi met parmazaan |

Ravioli met roomsaus | Brood met dip | Gegrilde groente |  Gehaktbal in tomatensaus

 

MEDITERRAANS BUFFET €20 pp (vanaf 6 pers)
Griekse salade | Kippendij met chorizo | Gehaktballen in tomatensaus | Gamba gebakken in knoflook | Gegrilde groente | Gegrilde aardappels | Brood en dips

BUFFET DELUXE €24 pp (vanaf 6 pers)

Vitello tonnato | Caprese salade | Vers gebakken olijfbrood met dip | Ravioli met een citroenroomsaus Gegrilde groente | Melanzane (aubergine) | Arrosto di manzo (dungesneden runderbil)
 

STAMPPOT BUFFET VEGA €13 pp (vanaf 6 pers)

Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met pruim | Boerenkool stamppot
 

STAMPPOT BUFFET STOOFVLEES €17 pp (vanaf 6 pers)

Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met spek & pruim | Boerenkool stamppot | Limburgs stoofvlees

 

DESSERT (vanaf 4 stuks per soort)

Citroen merengue taartjes: € 4,50 per stuk

Tiramisu per stuk € 4,50

Cheesecake rode vruchten €4,50 per stuk

 

  • De gerechten worden koud opgemaakt op gratis bruikleen schalen van Dames Dietz, deze graag zelf schoon retour brengen. 

  • Catering voor het weekend, kan vrijdag worden opgehaald aan de Kempenaerstraat 34

  • Gelieve minimaal 4 dagen van te voren bestellen. vol=vol

  • Aantal personen tot 2 dagen van te voren te wijzigen. 

  • Annuleren tot 3 dagen van te voren kosteloos

  • Hierna brengen wij in rekening vanaf 2 dagen van te voren 35% en 1 dag van te voren 65%, wegens vooraf gemaakte kosten.

  • vol = vol

Kaasplateau
ctering, diner, leiden, private dining, oegstgeest
1634cbb8-180a-4cb2-9762-946b3c68b7a9.JPG
IMG-2554.jpg
IMG-2488.jpg
unnamed (14).jpg
ad12158f-5358-41c8-8bb8-4cddd9cbb796.JPG
247e15e4-8abf-4e05-93be-23a132ff284c.JPG