top of page

CATERING 

Voor de borrel verzorgen wij schalen charcuterie en kaasplateaus.

Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk seizoensproducten. 


 


 


 


KOUDE HAPJES

Min. afname per soort 15 stuks €2,35 p/s

Gekarameliseerd soesje met geitenkaasmousse

Petit Croline Kaas

Soesje hummus 

Frittata met kaasmousse

Mini quiche geitenkaas

Oosterse garnaal met chili dip 

Soesje gevuld met krab 
Mini quiche met zalm

Mini quiche met rivierkreeft​

Gehaktballetje mosterdmayo

Kippincho met dukka & geroosterde paprika dip
Vitello tonnato

Petit Croline Rund

Petit Croline Kip

Min. afname per soort 15 stuks €2,95 p/s

Tonijn tataki  (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

Zalm tataki (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

BORREL PLATEAUS (vanaf 6 pers. per plateau)

Charcuterie | Diverse mooie rauwe hammen & droge worst € 9 pp

Kaas | Binnen- & buitenlandse kazen met chutney & crackers € 9,50 pp

Kaas & charcuterie | Binnen- & buitenlandse kaas & rauwe hammen & droge worst € 9 pp

Brood | Vers brood met dips € 4,50 pp

Crudite | Verschillende groente met dip € 5,50 pp

Vis | Verschillende soorten vis van het seizoen & begeleiders € 10,50 pp

Zoet | Brownie, chocolade, shortcake & koekjes € 4,50 pp


 

BUFFETTEN

Vanaf 8 pers. per buffet

De buffet worden koud opgemaakt op bruikleen servies van Dames Dietz,  graag schoon retour.

HIGH TEA €20 pp (vanaf 8 pers)

Brownie | Shortcake | Lemon cake | Scone met clotted cream | Quiche | Sandwich zalm | Sandwiche parmaham

GROENTE BUFFET €22 pp(vanaf 8 pers)

Zoete aardappel gegrild met feta | Aubergine met paprika & verse kruiden | Wilde rijst salade | Geroosterde oergroente | Brood & dips

VEGAN BUFFET €23 pp (vanaf 8 pers)

Groene couscous met veel verse kruiden | Tajine van peen pompoen en venkel | Gegrilde bloemkool en aubergine met tahin zhoug en granaatappel | Groene groente salade | Brood en dips


SPAANSE TAPAS €24 pp (vanaf 8 pers)

Champignons met gorgonzola | Gemarineerde artisjokken | Gehaktballetjes | Bonensalade met chorizo | Brood met aïoli | Patatas bravas | Manchego | Jambon Serrano


INDIAAS BUFFET €26 pp (vanaf 8 pers)

Bloemkoolcurry | Kip Tandori | Rode linzen curry met spinazie | Mango chutney |

Pilav rijst | Gekruide aubergine
 

OOSTERS BUFFET €26 pp (vanaf 8 pers)

Gado gado | Gebakken rijst | Rendang | Kipsate | Atjar | Kroepoek | Sambal eitjes
 

ITALIAANS BUFFET €25pp (vanaf 8 pers)

Gegrilde kippendijen | Gestoomde bimi met parmazaan |

Ravioli met roomsaus | Brood met dip | Gegrilde groente |  Gehaktbal in tomatensaus

MEDITERRAANS BUFFET €24 pp (vanaf 8 pers)
Griekse salade | Kippendij met chorizo | Gehaktballen in tomatensaus | Gamba gebakken in knoflook | Gegrilde groente | Gegrilde aardappels | Brood en dips

BUFFET DELUXE €27 pp (vanaf 8 pers)

Vitello tonnato | Caprese salade | Brood met dip | Ravioli met een citroenroomsaus | Gegrilde groente | Melanzane (aubergine) | Arrosto di manzo (dungesneden runderbil)
 

STAMPPOT BUFFET STOOFVLEES €24  pp (vanaf 8 pers)

Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met spek & pruim | Boerenkool stamppot | Limburgs stoofvlees

  • De gerechten worden koud opgemaakt op gratis bruikleen schalen van Dames Dietz, deze graag zelf schoon retour brengen.

  • Ophalen aan de aan de Kempenaerstraat 34 in Oegstgeest, tijd in overleg. Wij zijn gesloten in het weekend, open; ma-vrij 8-13 uur.

  • Catering voor het weekend, kan vrijdag worden opgehaald.

  • Voor glaswerk, borden etc. verwijzen wij graag door naar Van der Kroft Events; www.vdkroft.nl 

Kaasplateau
1634cbb8-180a-4cb2-9762-946b3c68b7a9.JPG
IMG-2554.jpg
IMG-2488.jpg
unnamed (11).jpg
bottom of page