
CATERING
Voor de borrel verzorgen wij schalen charcuterie en kaasplateaus.
Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk seizoensproducten.
KOUDE HAPJES
Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s
Gekarameliseerd soesje met geitenkaasmousse
Petit Croline Kaas
Soesje hummus & cress
Frittata met kaasmousse
Mini quiche met doperwten
Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s
Oosterse garnaal met chili dip & cress
Soesje gevuld met krab
Mini quiche met zalm
Mini quiche met rivierkreeft
Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s
Gehaktballetje met zoet zure dip
Gehaktballetje mosterdmayo
Kippincho met dukka & geroosterde paprika dip
Kippincho met pindadressing
Vitello tonnato
Petit Croline Rund
Petit Croline Kip
Min. afname per soort 15 stuks €2,45 p/s
Tonijn tataki (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)
Zalm tataki (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)
Hollandse garnalen cocktail met mango
BORREL PLATEAUS (vanaf 6 pers. per plateau)
Charcuterie | Diverse mooie rauwe hammen & droge worst € 9 pp
Kaas | Binnen- & buitenlandse kazen met chutney & crackers € 9,50 pp
Kaas & charcuterie | Binnen- & buitenlandse kaas & rauwe hammen & droge worst € 9 pp
Brood | Vers(desem)brood met dips € 3,50 pp
Crudite | Verschillende groente met dip € 5,50 pp
Vis | Verschillende soorten vis van het seizoen & begeleiders € 10,50 pp
Zoet | Brownie, chocolade, shortcake & koekjes € 4,50 pp
BUFFETTEN
Vanaf 8 pers. per buffet
De buffet worden koud opgemaakt op bruikleen servies van Dames Dietz, graag schoon retour.
HIGH TEA €19 pp (vanaf 8 pers)
Brownie | Shortcake | Lemon cake | Scone met clotted cream | Quiche | Sandwich zalm | Sandwiche parmaham
GROENTE BUFFET €19 pp(vanaf 8 pers)
Zoete aardappel gegrild met feta | Aubergine met paprika & verse kruiden | Wilde rijst salade | Geroosterde oergroente | Brood & dips
GROENTE BUFFET DELUXE € 21 pp (vanaf 8 pers)
Bieten salade | Couscous salade | Du Puy linzensalade met geitenkaas | Geroosterde pompoen met amandel | Aubergines met paprika & verse kruiden| Brood & dips
VEGAN BUFFET €20 pp (vanaf 8 pers)
Groene couscous met veel verse kruiden | Tajine van peen pompoen en venkel | Gegrilde bloemkool en aubergine met tahin zhoug en granaatappel | Groene groente salade | Brood en dips
SALADE BUFFET €19 pp (vanaf 8 pers)
Couscoussalade | Aardappelsalade | Pompoensalade | Arrosto do Manzo (dungesneden angus beef) | Gegrilde halve aubergines | Brood en dips
SPAANSE TAPAS €21 pp (vanaf 8 pers)
Champignons met gorgonzola | Gemarineerde artisjokken | Gehaktballetjes | Bonensalade met chorizo | Brood met aïoli | Patatas bravas | Manchego | Jambon Serrano
ZUID AMERIKAANS BUFFET €21 pp (vanaf 8 pers)
Mexicaans rundvlees | Ananas salsa | Quesadilla | Tomaat salade | Mexicaanse rijst | Nachos
INDIAAS BUFFET €22 pp (vanaf 8 pers)
Bloemkoolcurry | Kip Tandori | Rode linzen curry met spinazie | Mango chutney |
Pilav rijst | Gekruide aubergine
OOSTERS BUFFET €23 pp (vanaf 8 pers)
Gado gado | Gebakken rijst | Rendang | Kipsate | Atjar | Kroepoek | Sambal eitjes
FRANS BUFFET €20 (vanaf 8 pers)
Gegrilde kip | Rustiek brood met dips | Peulvruchten salade | Gratin dauffionois | Ratatouille
ITALIAANS BUFFET €23 pp (vanaf 8 pers)
Gegrilde kippendijen | Gestoomde bimi met parmazaan |
Ravioli met roomsaus | Brood met dip | Gegrilde groente | Gehaktbal in tomatensaus
MEDITERRAANS BUFFET €22 pp (vanaf 8 pers)
Griekse salade | Kippendij met chorizo | Gehaktballen in tomatensaus | Gamba gebakken in knoflook | Gegrilde groente | Gegrilde aardappels | Brood en dips
BUFFET DELUXE €25 pp (vanaf 8 pers)
Vitello tonnato | Caprese salade | Brood met dip | Ravioli met een citroenroomsaus | Gegrilde groente | Melanzane (aubergine) | Arrosto di manzo (dungesneden runderbil)
STAMPPOT BUFFET VEGA €16 pp (vanaf 8 pers)
Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met pruim | Boerenkool stamppot
STAMPPOT BUFFET STOOFVLEES €19 pp (vanaf 8 pers)
Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met spek & pruim | Boerenkool stamppot | Limburgs stoofvlees
-
De gerechten worden koud opgemaakt op gratis bruikleen schalen van Dames Dietz, deze graag zelf schoon retour brengen.
-
Voor glaswerk, borden etc. verwijzen wij graag door naar Van der Kroft verhuur in Wassenaar : www.vdkroft.nl
-
Catering voor het weekend, kan vrijdag worden opgehaald aan de Kempenaerstraat 34
-
Gelieve minimaal 4 dagen van te voren bestellen. vol=vol
-
Aantal personen tot 2 dagen van te voren te wijzigen.
-
Annuleren tot 3 dagen van te voren kosteloos
-
Hierna brengen wij in rekening vanaf 2 dagen van te voren 35% en 1 dag van te voren 65%, wegens vooraf gemaakte kosten.
-
vol = vol




.jpg)
.jpg)