top of page

CATERING 

Voor de borrel verzorgen wij schalen charcuterie en kaasplateaus.

Of we maken schalen op met verschillende heerlijke hapjes die u alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Wij maken alles dagvers in de winkel met voornamelijk seizoensproducten. 


 


 


KOUDE HAPJES

Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s

Gekarameliseerd soesje met geitenkaasmousse

Petit Croline Kaas

Soesje hummus & cress

Frittata met kaasmousse

Mini quiche met doperwten

Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s

Oosterse garnaal met chili dip & cress

Soesje gevuld met krab 
Mini quiche met zalm

Mini quiche met rivierkreeft​

Min. afname per soort 15 stuks €2 p/s

Gehaktballetje met zoet zure dip

Gehaktballetje mosterdmayo

Kippincho met dukka & geroosterde paprika dip
Kippincho met pindadressing

Vitello tonnato

Petit Croline Rund

Petit Croline Kip

Min. afname per soort 15 stuks €2,45 p/s

Tonijn tataki  (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

Zalm tataki (op de dag zelf eten, ivm verse rauwe vis)

Hollandse garnalen cocktail met mango

BORREL PLATEAUS (vanaf 6 pers. per plateau)

Charcuterie | Diverse mooie rauwe hammen & droge worst € 9 pp

Kaas | Binnen- & buitenlandse kazen met chutney & crackers € 9,50 pp

Kaas & charcuterie | Binnen- & buitenlandse kaas & rauwe hammen & droge worst € 9 pp

Brood | Vers(desem)brood met dips € 3,50 pp

Crudite | Verschillende groente met dip € 5,50 pp

Vis | Verschillende soorten vis van het seizoen & begeleiders € 10,50 pp

Zoet | Brownie, chocolade, shortcake & koekjes € 4,50 pp


 

BUFFETTEN

Vanaf 8 pers. per buffet

De buffet worden koud opgemaakt op bruikleen servies van Dames Dietz,  graag schoon retour.

HIGH TEA €19 pp (vanaf 8 pers)

Brownie | Shortcake | Lemon cake | Scone met clotted cream | Quiche | Sandwich zalm | Sandwiche parmaham

GROENTE BUFFET €19 pp(vanaf 8 pers)

Zoete aardappel gegrild met feta | Aubergine met paprika & verse kruiden | Wilde rijst salade | Geroosterde oergroente | Brood & dips

GROENTE BUFFET DELUXE € 21 pp (vanaf 8 pers)

Bieten salade | Couscous salade |  Du Puy linzensalade met geitenkaas |  Geroosterde pompoen met amandel | Aubergines met paprika & verse kruiden| Brood & dips

VEGAN BUFFET €20 pp (vanaf 8 pers)

Groene couscous met veel verse kruiden | Tajine van peen pompoen en venkel | Gegrilde bloemkool en aubergine met tahin zhoug en granaatappel | Groene groente salade | Brood en dips

SALADE BUFFET €19 pp (vanaf 8 pers)

Couscoussalade | Aardappelsalade | Pompoensalade | Arrosto do Manzo (dungesneden angus beef) | Gegrilde halve aubergines | Brood en dips 


SPAANSE TAPAS €21 pp (vanaf 8 pers)

Champignons met gorgonzola | Gemarineerde artisjokken | Gehaktballetjes | Bonensalade met chorizo | Brood met aïoli | Patatas bravas | Manchego | Jambon Serrano

ZUID AMERIKAANS BUFFET €21 pp (vanaf 8 pers)

Mexicaans rundvlees | Ananas salsa | Quesadilla | Tomaat salade | Mexicaanse rijst | Nachos


INDIAAS BUFFET €22 pp (vanaf 8 pers)

Bloemkoolcurry | Kip Tandori | Rode linzen curry met spinazie | Mango chutney |

Pilav rijst | Gekruide aubergine
 

OOSTERS BUFFET €23 pp (vanaf 8 pers)

Gado gado | Gebakken rijst | Rendang | Kipsate | Atjar | Kroepoek | Sambal eitjes
 

FRANS BUFFET €20 (vanaf 8 pers)

Gegrilde kip | Rustiek brood met dips | Peulvruchten salade | Gratin dauffionois | Ratatouille
 

ITALIAANS BUFFET €23 pp (vanaf 8 pers)

Gegrilde kippendijen | Gestoomde bimi met parmazaan |

Ravioli met roomsaus | Brood met dip | Gegrilde groente |  Gehaktbal in tomatensaus

 

MEDITERRAANS BUFFET €22 pp (vanaf 8 pers)
Griekse salade | Kippendij met chorizo | Gehaktballen in tomatensaus | Gamba gebakken in knoflook | Gegrilde groente | Gegrilde aardappels | Brood en dips

BUFFET DELUXE €25 pp (vanaf 8 pers)

Vitello tonnato | Caprese salade | Brood met dip | Ravioli met een citroenroomsaus | Gegrilde groente | Melanzane (aubergine) | Arrosto di manzo (dungesneden runderbil)
 

STAMPPOT BUFFET VEGA €16 pp (vanaf 8 pers)

Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met pruim | Boerenkool stamppot
 

STAMPPOT BUFFET STOOFVLEES €19 pp (vanaf 8 pers)

Geroosterde oergroente stamppot | Zuurkool stamppot met spek & pruim | Boerenkool stamppot | Limburgs stoofvlees

 

  • De gerechten worden koud opgemaakt op gratis bruikleen schalen van Dames Dietz, deze graag zelf schoon retour brengen. 

  • Voor glaswerk, borden etc. verwijzen wij graag door naar Van der Kroft verhuur in Wassenaar : www.vdkroft.nl

  • Catering voor het weekend, kan vrijdag worden opgehaald aan de Kempenaerstraat 34

  • Gelieve minimaal 4 dagen van te voren bestellen. vol=vol

  • Aantal personen tot 2 dagen van te voren te wijzigen. 

  • Annuleren tot 3 dagen van te voren kosteloos

  • Hierna brengen wij in rekening vanaf 2 dagen van te voren 35% en 1 dag van te voren 65%, wegens vooraf gemaakte kosten.

  • vol = vol

Kaasplateau
1634cbb8-180a-4cb2-9762-946b3c68b7a9.JPG
IMG-2554.jpg
IMG-2488.jpg
unnamed (11).jpg
unnamed (13).jpg
bottom of page