top of page

WIE ZIJN WIJ

Sinds we ons kunnen herinneren, staat lekker eten centraal in ons leven. Wij zijn opgegroeid als poeliersdochters in Oegstgeest en hebben altijd mee geholpen in de zaak van onze ouders.

Wij houden van lekker eten, maar wij vinden het minstens zo belangrijk waar het product vandaan komt en hoe het is gemaakt. Wij zijn voorvechter van kwaliteit en echte smaken. Inmiddels is Dames Dietz uitgegroeid tot een mooi cateringbedrijf met 8 werknemers.

Marieke Dietz

wijn - pure chocolade - steak tartaar -citroen - thee - boter

Marieke is eten! Ze zeggen wel eens dat je in de wieg gelegd bent voor iets. Nou, dan is Marieke in de wieg gelegd voor het maken van lekker eten. ‘Van kleins af aan was ik bezig met koken. In alles wat met eten te maken heeft, heb ik interesse: van taarten tot coquilles. Doe mij maar een goed glas wijn, een mooie amuse en fijn gezelschap. Op zo'n moment kan je mij niet gelukkiger maken. Dit is het leven!'

Elisabeth Dietz

Indiase curry  - shortcake  - groente - Barcelona - platte peterselie 

Na het afronden van haar studie is Elisabeth gaan werken bij een reclamebureau om vervolgens door te studeren in Amsterdam en te werken bij verschillende cateringbedrijven en delicatessenwinkels. "Ik houd ontzettend veel van eten, ik droom er zelfs van. Wat zijn de goede combinaties, wat is lekker en aan wie kan ik het zo snel mogelijk serveren. Ik eet niet alleen, ik proef en ik ervaar."

damesdietz-15.jpg
IMG_6045.jpg
damesdietz-6.jpg
bottom of page