
Ingrediënten (voor 4 wraps):
• 8 vissticks
• 4 wraps
Salsa:
• 1 rode ui, fijn gesnipperd
• 1 rode paprika, in blokjes
• 1 gele paprika, in blokjes
• 1 groene paprika, in blokjes
• 1 komkommer, in blokjes
• 1 tomaat, in blokjes
• Peper en zout naar smaak
Saus:
• 200 ml Griekse yoghurt
• 1-2 eetlepels sriracha (naar smaak)
• Snufje zout
Bereiding:
1. Vissticks bakken: Bak de vissticks volgens de instructies op de verpakking in de oven of koekenpan tot ze goudbruin en knapperig zijn.
2. Salsa maken: Meng de ui, paprika, komkommer en tomaat in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe.

3. Yoghurt-sriracha saus: Meng de Griekse yoghurt met sriracha en een snufje zout. Proef en voeg indien nodig meer sriracha toe als je het pittiger wilt.
4. Wraps vullen: Verwarm de wraps kort in een pan of magnetron. Verdeel de salsa over de wraps, leg 2 vissticks per wrap erop, en top af met een flinke lepel van de yoghurt-sriracha saus.
5. Serveren: Rol de wraps op en serveer direct. Geniet van je frisse en pittige visstick wraps!
Eet smakelijk!
Comments