top of page
Zoeken

Visstick wraps met salsa en Griekse yoghurt-sriracha saus

Foto van schrijver: Dames DietzDames Dietz

Ingrediënten (voor 4 wraps):

• 8 vissticks

• 4 wraps


Salsa:

• 1 rode ui, fijn gesnipperd

• 1 rode paprika, in blokjes

• 1 gele paprika, in blokjes

• 1 groene paprika, in blokjes

• 1 komkommer, in blokjes

• 1 tomaat, in blokjes

• Peper en zout naar smaak


Saus:

• 200 ml Griekse yoghurt

• 1-2 eetlepels sriracha (naar smaak)

• Snufje zout


Bereiding:


1. Vissticks bakken: Bak de vissticks volgens de instructies op de verpakking in de oven of koekenpan tot ze goudbruin en knapperig zijn.


2. Salsa maken: Meng de ui, paprika, komkommer en tomaat in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe.


3. Yoghurt-sriracha saus: Meng de Griekse yoghurt met sriracha en een snufje zout. Proef en voeg indien nodig meer sriracha toe als je het pittiger wilt.


4. Wraps vullen: Verwarm de wraps kort in een pan of magnetron. Verdeel de salsa over de wraps, leg 2 vissticks per wrap erop, en top af met een flinke lepel van de yoghurt-sriracha saus.


5. Serveren: Rol de wraps op en serveer direct. Geniet van je frisse en pittige visstick wraps!


Eet smakelijk!



 
 

Comments


bottom of page